امروز ۲۶ آبان ۱۳۹۶
صفحه اصلی » اخبار تربت جام » نان نامرغوب در نصرآباد؛ مقصر کیست؟
کد خبر : 17257
تاریخ انتشار : ۱۸ شهریور ۱۳۹۴در ۸:۰۸ ق.ظ

نان نامرغوب در نصرآباد؛ مقصر کیست؟

گلایه مردم نصرآباد تربت جام ازکیفیت پایین نان
نان نامرغوب

به گزارش جام روز، نان از قدیم درسفرهای ایرانی‌ها از قداست خاصی برخوردار بوده است و بارها شنیده‌ایم که گذشته تکه‌های نانی که در کوچه و خیابان افتاده بوده برمی‌داشتند و می‌بوسیدند و حفظ حرمت نان را مصداق شکر نعمت و بی‌توجهی به آن را مصداق ناسپاسی و کفران نعمت می‌دانستند اما حذف ناخودآگاه تنورهای نان خانگی در روستاها و حرکت به‌سوی متمرکز و صنعتی کردن تولید نان می‌طلبد تا بر چرخه تولید نان نظارت جدی‌تری شود تا این برکت الهی که قوت لایموت خیلی از مردم هست به‌صورت مناسب به دست مردم برسد و متصدیان چرخه تولید نان هریک نامرغوبی آن را متوجه دیگری ننمایند و از خود سلب مسئولیت نکنند تولید نان نامرغوب در بخش 45 هزارنفری نصرآباد که خود یکی از قطب‌های اصلی تولید گندم در استان است اعتراض و گلایه خیلی از مردم را به دنبال داشته است.

یکی از فرهنگیان نصرآباد دراین‌باره اظهار داشت: با اجرای طرح هدفمندی یارانه و کاهش یارانه مستقیم نان انتظارمی رفت کیفیت نان افزایش یابد اما این طرح نتایج ملموس و بلندمدتی بر روی کیفیت نان نداشت.

علی ایثارگر گفت: عدم آموزش کافی نانوایان به‌کارگیری نیروهای کار بدون آموزش و حداقل دست مزد از عوامل منفی در تولید نان است.

وی عدم نظارت کافی و برخورد نکردن جدی با خاطیان و تشویق نکردن واحدهایی که دارای کیفیت نان مطلوب است را دربی انگیزه بودن واحدهای تولیدی برای ارتقاء سطح کار خود مؤثر است.

متصدی یک واحد نانوایی در نصرآباد عامل اصلی درنامرغوبی نان را آرد بی‌کیفیت عنوان کرد و گفت: جلب رضایت مشتریان و کسب درآمد بیشتر هدف همه واحدهای تولیدی است اما منحصر کردن خرید آرد از تنها کارخانه تولید آرد تربت‌جام که آرد آن کیفیت لازم را ندارد درواقع اجحافی در حق نانوایان است.

وی ادامه داد: درگذشته درروزهای مشخص به‌صورت اینترنتی آرا را خریداری می‌کردیم اما اکنون برای واریز وجه به حسابی مشخص در بانک سپه به علت نبود شعبه‌ای از این بانک در نصرآباد مجبوریم ماهیانه 2 تا 3 بار به تربت‌جام مراجعه کنیم و در صف‌های طویل بانک قرار بگیریم.

رئیس شورای اسلامی شهر نصرآباد نیز با تائید نامرغوبی نان گفت: کیفیت ضعیف نان باعث شده خیلی از سوپر مارکت های شهر نان را به‌صورت بسته‌بندی از شهر فریمان تهیه نمایند و به شهروندان عرضه کنند که در این میان عده‌ای از آن‌ها باقیمت ناعادلانه نان را عرضه می‌کنند.

علی‌محمد شیخ‌آبادی تأکید کرد: برای تولید نان مرغوب باید مجموعه گندم مرغوب تولید آرد مناسب، دقت و آموزش کافی نانوایان موردتوجه قرار گیرد و نظارت جدی و مستمر نیز کمک خواهد کرد تا نان تولیدی باکیفیت مناسب عرضه گردد.

بخشدار جدید نصرآباد نیز اظهار داشت: یکی از بیشتر مراجعه مردم به بخشداری گلایه از نامرغوبی نان است که لازم است ریشه‌ها و عوامل آن موردتوجه جدی قرار گیرد.

سید یحیی سلیمانی تصریح کرد: بیشتر نانوایان عامل تولید نان مرغوب را آرد بی‌کیفیت عنوان می‌کنند و در این مکاتباتی داشته‌ایم تا خبازی های بتوانند آرد موردنیاز خود را از دیگر واحدهای تولیدی آرد استان تهیه نمایند.

فرماندار شهرستان تربت‌جام نیز با تائید کم کیفیت بودن آرد تولیدی درتربت جام عنوان کرد: سیاست دولت حمایت از واحدهای تولیدی بومی است تا علاوه بر جلوگیری از فرار سرمایه دراشتغالزایی منطقه مؤثر باشد.

علی رستمی با اشاره به تولید 130 هزار تن گندم و جو درتربت جام گفت: در حوزه آرد و گندم تصمیم گرفته‌ایم که از خروج آن به سایر مناطق جلوگیری نماییم و تاکنون 80 هزار تن را در سیلوهای و انبارهای شهرستان ذخیره کرده‌ایم.

وی وعده داد به‌زودی سهمیه آرد بخش نصرآباد را از شهرستان جدا خواهیم کردم تا نانوایان بتوانند آرد موردنیاز خود را از جاهای دیگر تأمین نمایند.

انتهای پیام/

علی مرادی

دیدگاهها (۰)



تبلیغات


آخرین اخبار و مطالب