امروز ۴ مهر ۱۳۹۶
صفحه اصلی » خواندنی‌ها » بهترین روغن برای پخت و پز چه روغنی است؟
کد خبر : 32458
تاریخ انتشار : ۷ تیر ۱۳۹۶در ۹:۳۷ ب.ظ

بهترین روغن برای پخت و پز چه روغنی است؟

اغلب سوالات رایج بسیاری از افراد این است که بهترین روغن برای پخت و پز، چه روغنی است.

به گزارش جام روز، یکی از سوالات کسانی برای سلامت خود وخانواده هایشان اهمیت می دهند این است که چه روغنی برای پخت و پز مناسب می باشد زیرا استفاده از روغن مناسب می تواند در کاهش بیماری های قلبی و عروقی نقش مهمی داشته باشد برای همین کارشناسان سلامت مشخصات روغن خوب را معرفی کرده اند.

دکتر آراسب دباغ‌مقدم، متخصص علوم غذا و صنایع غذایی و عضو هیات علمی دانشگاه معتقد است روغن کانولا نسبت به تمامی روغن‌های خوراکی در جهان، کم‌ترین چربی اشباع را دارد. (چربی اشباع، کلسترول بد (LDL) را در بدن بالا می‌برد و سبب بیماری‌های قلبی- عروقی می‌شود). درضمن این روغن فاقد کلسترول است. از این رو می‌تواند انتخاب مناسبی برای مصرف شود.

رویشگاه اصلی گیاه کلزا (کانولا)، کشور کانادا بوده و این کشور تولیدکننده اصلی روغن کانولا در جهان است.

بیشترین روغن مصرفی‌ روغن مردم کانادا و ژاپن، کانولا می باشد که علت استفاده از این روغن به دلیل آن است که فاقد چربی ترانس است.

چربی ترانس، منجر به افزایش کلسترول بد (LDL) می‌شود و کلسترول خوب (HDL) را پایین می‌آورد. همچنین چربی ترانس مشکوک به ایجاد بدخیمی در بدن است.

حداقل ۹۳ درصد چربی‌های موجود در روغن کانولا از نوع سالم تک‌‌غیراشباع و چندغیراشباع است که چربی تک‌غیراشباع در کاهش کلسترول خون دخیل و چربی چندغیراشباع که شامل امگا ۳ است از حمله‌های قلبی و سکته جلوگیری می‌کند.

همین طور روغن کانولا حاوی امگا ۶ است که برای کارکرد مغز و برای رشدونمو نوزادان ضروری است.

نکته حائز اهمیت دیگر اینکه این روغن، منبع غنی از ویتامین E نیز است که یک ضد اکسایش طبیعی به شمار می‌رود و برای سلامت پوست و دستگاه تولیدمثل مفید است.

درضمن، نقطه دود روغن کانولا بالا و دست‌کم ۲۲۰ درجه سانتی‌گراد است که می‌توان از آن در تهیه سالاد و غذاهای سرد، پخت‌وپز و سرخ‌کردن کوتاه مدت و سایر موارد آشپزی استفاده کرد.

منبع: سلامانه

کلیدواژه ها :

دیدگاهها (۰)



تبلیغات


آخرین اخبار و مطالب